Bosch Performance Line CX Smart Systeem

Vindt hier meer info over het nieuwe Bosch Smart Systeem samen met de 750Wh accu en de Kiox 300 display.

Wat betekent het Smart systeem?
Het Smart systeem van Bosch is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe 750Wh PowerTube accu zodat u kan genieten van lange of uitdagende tochten. Het Smart Systeem is compleet vanwege zijn gebruiksvriendelijke LED Remote die makkelijk wordt bediend en dankzij de LED verlichting kunt u in een oogopslag de rijmodus zien. In combinatie met de nieuwe Kiox 300 display kan je eenvoudig en snel al jou fiets data aflezen. Lees hieronder meer over het Smart systeem van Bosch:

 

750Wh  PowerTube 
Met de grote PowerTube 750Wh zijn grote afstanden en veel hoogtemeters binnen handbereik. Geniet van 20% meer accu capaciteit en dankzij het accumanagementsysteem worden de accucellen beschermd tegen overbelasting waardoor de accu langer mee zal gaan. De 750Wh PowerTube is altijd stijlvol en mooi weggewerkt in het frame. De accu kan makkelijk via het mechanisme op de bovenkant uit het frame worden gehaald om de accu op te bergen of om de accu buiten de E-bike op te laden.

 

LED Remote
Dankzij de nieuwe LED Remote met zijn ergonomische bediening wordt het schakelen in de ondersteuningstanden erg overzichtelijk en veilig. Zie via de led lampjes snel ik welke ondersteuningsstand de E-bike staat. De LED verlichting past de helderheid automatisch aan waardoor er zowel als in de zon als in de nacht een goed zicht op de Remote is. 

 

eBike Flow-app
Gebruik de eBike Flow-app als een uitbreiding op uw fiets ervaring. Registreer al je rit en fitnessgegevens of download de nieuwste software gemakkelijk en snel op uw E-bike. Pas zelf de ondersteuningstanden aan zodat je altijd 

het-bosch-smart-systeem-750wh-accu