Elektrische fiets Stromer kopen

Een Stromer elektrische fiets is een levensstijl en een gevoel van onbeperkte bewegingsvrijheid.

Een Stromer elektrische fiets is een levensstijl en een gevoel van onbeperkte bewegingsvrijheid.
De eerste Stromer elektrische fiets was revolutionair en zag er betoverend goed uit. Na het eerste model, de ST1, volgde als snel de ST2. Een elektrische fiets kopen van Stromer is in elke opzicht een ultieme investering. Dergelijke elektrische fiets kopen betekent een stukje ongeëvenaarde technologie, sterk en kwaliteitsvol materiaal en gebruiksvriendelijkheid in huis halen.

Nieuwe modellen elektrische fiets Stromer
Door het succes werden al snel nieuwe modellen zoals de STX1 ontwikkeld. Dit is waarschijnlijk een van de beste elektrische fietsen die er op de markt zijn. Een elektrische fiets Stromer kopen betekent hier duidelijk top technologie en design en onovertroffen waarde voor uw geld krijgen. Zowel de gewone elektrische fiets als de speed e bike van Stromer zorgen voor duurzame mobiliteit. Ze zijn ontworpen om pendelaars, particulieren en zakelijke fietsers van punt A naar punt B te brengen op een snelle en duurzame manier.

Verschil pedelec en s-pedelec
Iedereen die op zoek is naar een e-bike bij een specialist zoals Vietz stelt meestal de vraag wat het verschil is tussen een gewone e-bike en een speed e bike. Men spreekt ook over een pedelec of speed pedelec. Maar de gebruikte termen zijn soms verwarrend, vooral omdat de betekenis verschilt van land tot land. Een pedelec (pedaal elektrische cycli) helpt de fietser rijden met ondersteuning van een elektrische motor tot 250 watt en tot een snelheid van 25km-uur. Bij een speed e bike is de maximale wattage van de motor 500 watt en wordt er pedaalondersteuning geleverd tot 45km-uur. Beide categorieën zijn echter onderhevig aan verschillende regelgeving, die bovendien in veel landen anders toegepast zijn. Voor deskundige uitleg kunt u bij uw verdeler terecht.

Exclusief Zwitsers merk aangeboden bij Vietz
Gevestigd in Herveld biedt deze exclusieve fietsenzaak in de Betuwe een ruime keuze aan fietsen. Wat hen uniek maakt is dat ze dealer mogen zijn van het Zwitserse topmerk van elektrische fietsen: Stromer. Een elektrische fiets Stromer kopen doet u best bij een grote dealer die u eerst de nodige uitleg verschaft in de ruime showroom waar het hele gamma van Stromer beschikbaar is. Van de Stromer ST1 tot de Stromer ST2 Solar Impulse. U gaat niet alleen naar huis met een fiets van superieure kwaliteit, bij Vietz bent u ook verzekerd van een deskundige en vriendelijke service.

naamloos-1