Vietz is uitgeroepen tot beste Stromer dealer ter wereld!

Global Retailer of the year Stromer!

We starten onze dag met enorm goed nieuws!: we hebben de hoogst haalbare prijs van Stromer binnengehaald, namelijk: Retailer of the year Global. Wat zijn we enorm blij met deze geweldige prijs. we willen ook iedereen enorm bedanken voor de geweldige samenwerking, ook binnen ons team. We hebben in 2018 al de prijs binnengehaald voor de beste Stromer dealer van Nederland, we mogen het nu bekronen met de beste dealer ter wereld. 

Vietz kenmerkt zich al jaren door de specialisatie op het gebied van Stromer, doordat er vanaf de start veel aandacht gegeven word aan het topmerk Stromer is Vietz de nummer 1 van nederland geworden, zelfs van de hele wereld. 

Ben jij ook benieuwd wat een Stromer voor jou kan betekenen? Maak eens kennis met dit Zwitserse top-merk voor de speed-pedelecs. Wij zullen u enthousiast te woord staan en bieden u de perfecte service. U kunt ook kiezen voor een proefrit op locatie of een testweek. Bel ook gerust eens met een van onze experts.

 

 

 

Vietz is dé specialist in speed-pedelecs van het Zwitserse merk Stromer, een uniek, onderscheidend en vooruitstrevend merk waar wij trotse dealer van zijn. Stromer is dé speedpedelec waarmee je gezien wilt worden vanwege het unieke en award winnende design. Interesse in een echte Speed-pedelec? Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment, Vietz beschikt over het gehele assortiment van Stromer waardoor wij een grote voorraad aan fietsen en testfietsen kunnen aanbieden. Stromer heeft mooie modellen en zo kan iedereen zijn wens in vervulling laten gaan. Stromer heeft vier verschillende modellen, de Stromer ST1Stromer ST2, Stromer ST3 en de Stromer ST5. Er zit tussen de modellen best wel wat verschil en zo kan jij jouw Stromer uitkiezen. De verschillen tussen de modellen zit vooral in vermogen, actieradius, connectiviteit en design. Bent u benieuwd wat de exacte verschillen zijn? klik dan op een specifiek model en bekijk de specificaties bij elke fiets. Ook kan je daar jouw fiets helemaal naar wens samenstellen en configureren

global-retailer-of-the-year-stromer--vietz