Snel fietsen met een speedbike

Wilt u moeiteloos snel fietsen? Maak dan kennis met de nieuwste high speed e-bikes van Stromer!

Bestel je snelle speedbike bij Vietz!

Wilt u moeiteloos snel fietsen? Maak dan kennis met de nieuwste high speed e-bikes van Stromer! Hiermee fietst u waanzinnig hard van A naar B. De stoere hightech elektrische fietsen bieden u bovendien moderne digitale connectiviteit. De speedbike rijdt zeer comfortabel en is ideaal voor forenzen, zakelijk reizen en ritjes in de vrije tijd.

High speed e-bike: leuk, snel en gezond
Rijden op een speed pedelec is werkelijk fantastisch. U haalt op een Stromer e-bike met gemak snelheden van 45 kilometer per uur. Zelfs bij tegenwind. En u raakt niet uitgeput. U bent lekker buiten en in beweging. Doordat u zelf moet trappen, werkt u aan uw conditie. Zonder te transpireren verbrandt u vet. Fietsen op een speedbike is dus heel gezond. Dankzij de trapondersteuning fietst u met groot gemak afstanden van 30 kilometer en meer. U geniet hierbij van eersteklas rijcomfort. Daarnaast is uw Stromer e-bike te verbinden met een handige app op uw smartphone. Deze geeft u actuele informatie over de locatie van uw fiets, instellingen en prestaties.

Stromer modellen: snel fietsen met allure
Iedere Stromer e-bike heeft een stijlvolle vormgeving en een superkrachtige motor. De Stromer ST3 heeft bijvoorbeeld een piekvermogen van 820 Watt. Hiermee knalt u razendsnel weg zodra het verkeerslicht op groen springt. In een oogwenk bereikt u uw bestemming. Het nieuwste model van Stromer, de ST5, is van absolute wereldklasse. Hiermee rijden betekent eindeloos genieten en snel fietsen met allure. Dit is te danken aan exclusieve features, zoals een exclusieve turboboost en een grote 983 Wh accu. Zonder de accu opnieuw te moeten opladen, rijdt u hiermee langere ritten. Afstanden tot wel 180 kilometer zijn geen enkel probleem.

Snel op het werk met een speed pedelec
Profiteert van de snelheid van de speedbike en gebruik hem in het woon-werkverkeer. Op reisafstanden tot zo’n 30 kilometer bent u met de highspeed e-bike vaak zelfs sneller dan met de auto. Ook voor zakelijke ritten is een snelle elektrische fiets een uitkomst. Met een pool van meerdere speedbikes bespaart u daarnaast parkeerruimte bij uw bedrijfspand. U profiteert bovendien van de fiscale regelingen op dit vlak. Via de werkkostenregeling (WKR) of een fietsplan zijn er diverse aantrekkelijke constructies mogelijk. Bij Vietz vertellen we u hier graag meer over.

De voordelen van fietslease
Wij bieden momenteel diverse Stromer modellen, zoals de ST1X en ST3, als leasefiets aan. Het leasen van Stromer fietsen is zeer aantrekkelijk. Voor een vast tarief per maand bent u voorzien van een of meer exemplaren, inclusief onderhoud, pechhulp en verzekering. Indien nodig voorzien wij u dus van een vervangende Stromer. 

Snelle Speedbike leasen bij Vietz
Voor zowel ondernemers als particulieren bieden wij highspeed leasefietsen aan. Wij zijn namelijk Stromer dealer. Wilt u weten of lease fietsen voor u interessant zijn? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte en ervaar binnenkort alle pluspunten van snel fietsen.

naamloos-4