Vietz uitgeroepen tot Stromer Dealer van het jaar!

Officieel Stromer dealer van het jaar!

Vietz is er absoluut trots op om officieel Stromer dealer te mogen zijn. Dat trotse gevoel koesteren we onder meer vanwege de zeer hoge kwaliteit fietsen die door dit Zwitserse merk worden geproduceerd. Ook zijn wij uitgeroepen tot Stromer Dealer van het jaar. Concreet gezien bestaat het assortiment van Stromer op dit moment uit een beperkt aantal verschillende modellen. Maar daar staat tegenover dat deze e-bikes elegante blikvangers vol innovaties zijn. Is een speed-pedelec, oftewel een snelfiets, helemaal jouw ding, dan is kunnen rijden op een Stromer het absolute summum.

Stromer zet de standaard met de ST1
De eerste fiets die Stromer in 2009 op de markt bracht was de ST1. Het elektrische rijwiel blonk meteen uit vanwege zijn strakke uiterlijk en de naadloos geïntegreerde batterij die je met slechts één druk op de knop gemakkelijk kunt verwijderen. Hierdoor kun je hem ook heel gemakkelijk binnen opladen en worden lange (verleng)snoeren voor de energievoorziening overbodig. Doordat deze fiets gebruik maakt van een recurperatieremtechniek wordt het rendement in de accu vergroot en daarmee ook de afstand die je met deze e-bike af kunt leggen. De ST1 is voorzien van een 500W motor met een directe aandrijving die zorgt voor een efficiënte en ultrastille rijervaring. De fiets beschikt daarnaast over vier verschillende ondersteuningsmodussen, die met een druk op de knop aan de eisen van de rit kunnen worden aangepast, terwijl de digitale interface en de modulaire opties je de mogelijkheid geven om je bike verder te optimaliseren. Ter gelegenheid van de 10 verjaardag van de ST1 heeft Stromer dit model opnieuw uitgebracht en dus tref je hem ook bij ons als Stromer dealer aan.

Stromer al 10 jaar lang een toonbeeld van e-bike innovatie
De Stromer ST3 in het assortiment van Stromer dealer Vietz is de langverwachte opvolger van de populaire ST2. In tegenstelling tot de ST2 heeft deze speed-pedelec echter veel grotere wielen en veel dikkere banden, die overigens uit de gerenommeerde Pirelli bandenfabriek komen. Ook aan de rest van het uiterlijk van deze fiets is flink gesleuteld zodat een extra comfortabele geometrie zorgt voor aan aangenamer rijplezier. De ST3 maakt gebruik van het door Stromer ontwikkelde OMNI-systeem, wat concreet betekent dat je met behulp van een app op je smartphone tal van verschillende instellingen van je e-bike aan kunt passen. Met behulp van OMNI kun je je fiets ook op afstand op slot zetten. Mocht er in dat geval toch iemand proberen om met je ST3 aan de haal te gaan, dat schakelt je bike automatisch de diefstalmodus in, waardoor ermee wegrijden praktisch onmogelijk wordt. Daarnaast kun je via de ingebouwde gps precies zien waar je fiets zich bevindt.

Het Stromer paradepaardje van dit moment
Aangezien Vietz Herveld een volwaardige Stromer dealer is spreekt het eigenlijk voor zich dat je ook de nieuwe Stromer ST5 speed-pedelec bij ons kunt bewonderen. Net als de ST3 is de ST5 voorzien van Pirelli-banden. Daarnaast heeft Stromer het accuvermogen bij deze nieuwste versie nog verder weten te vergroten, waardoor vanzelfsprekend ook de actieradius verder omhoog is gegaan. Ook zijn er verbeteringen in de motor van deze e-bike doorgevoerd, wat ervoor zorgt dat deze nog stiller, sneller en krachtiger is geworden. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de verschilde typen Stromer bikes, bezoek dan gerust onze shop voor een proefrit.

naamloos-5