Zwitserse Stromer elektrische fiets

Als u iets meer te besteden heeft en snel naar een locatie moet of grote afstanden wilt afleggen op de fiets, dan is de Stromer elektrische fiets echt iets voor u!

Eén van de beste elektrische fietsen: De Stromer
Als u iets meer te besteden heeft en snel naar een locatie moet of grote afstanden wilt afleggen op de fiets, dan is de Stromer elektrische fiets echt iets voor u! De Stromer elektrische fiets heeft, afhankelijk van het model, een krachtige motor tot wel 500 watt. Daarnaast heeft de Zwitserse Stromer fiets op sommige modellen een 980-Wh accu!

Snelheid en actieradius
Door de krachtige motor kan de Stromer elektrische fiets snelheden behalen tot wel 45 kilometer per uur! Door deze snelheid kunt u supersnel grote afstanden overbruggen op de fiets! De Zwitserse Stromer fiets heeft verschillende modellen. Sommige modellen hebben een actieradius tot wel 180 kilometer! Dit houdt in dat u op een volle accu 180 kilometer kunt fietsen.

Waarom een elektrische fiets kopen bij Vietz?
U vraagt zich misschien af: waarom zou ik een elektrische fiets kopen bij Vietz?
Ten eerste hebben we een hele goede klantenservice. Daarnaast hebben we veel variatie, u kunt bijvoorbeeld een mountainbike kopen, maar we hebben ook fietsen voor in de stad. U heeft bij ons de mogelijkheid om een fiets te kopen of te leasen. Daarnaast kunt u uw Stomer bij ons verzekeren. Hierdoor krijgt u uw elektrische fiets terug als uw elektrische fiets gestolen wordt of als uw elektrische fiets schade oploopt, afhankelijk van welke verzekering u kiest. Er wordt wel 50 euro eigen risico in rekening gebracht. U kunt op de elektrisch fiets een WA verzekering afsluiten, deze verzekering is verplicht en is bedoelt voor schade die een ander u toebrengt waar u zelf aansprakelijk voor bent. Daarnaast kan gekozen worden voor een diefstalverzekering of een Cascoverzekering. Met de diefstalverzekering bent u verzekerd tegen diefstal en met de Cascoverzekering bent u verzekert tegen diefstal en schade. Als u een goede elektrische fiets wilt, bent u bij Vietz dus aan het juiste adres. We hebben goede elektrische fietsen voor een mooie prijs.

 

De verschillende Stromers vergelijken?

 

Uiteraard bent u verplicht een helm te dragen tijdens het gebruiken van de Stromer. Dit komt doordat de Stromer geregistreerd staat als een bromfiets. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel zien welke helm het beste bij uw wensen zou aansluiten.

 

Elk Stromer model heeft een eigen antidiefstal systeem, denk hierbij aan een elektronische vergrendeling van de fiets. Elk Stromer model is uitgerust met een OMNI-C display, het voordeel hiervan is dat er een GPS systeem in de Stromer zit verwerkt. Zodra de fiets op slot staat en iemand probeert de Stromer mee te nemen dan zal het alarm van de fiets afgaan en de gebruiker krijg een melding op zijn telefoon. Ondanks de goede beveiliging van de Stromer is het aanbevolen om een fysiek slot aan te schaffen.

 

naamloos-3