Werkplaats

Het hart van onze zaak is de werkplaats. Daar worden nieuwe fietsen rijklaar gemaakt, of je fiets wordt gerepareerd/onderhouden. Al onze medewerkers zijn afgestudeerd als fietstechniecus er is altijd iemand met de juiste kennis die je direct kan helpen.

Reparatie en onderhoud op locatie.

We hebben servicebussen op de weg rondrijden, hiermee komen we op locatie (op het werk of bij je thuis). De servicebus is een mobiele werkplaats waar we onderhoud en kleine reparaties mee kunnen uitvoeren. Als je ons bel, mail of app voor een afspraak, proberen we zo snel mogelijk langs te komen! De voorrij kosten van de servicebus betreft  €25,-. Het voordeel is dat de fiets niet met ons mee hoeft en je dus dezelfde dag met je eigen fiets kan fietsen! 

Haal en breng-service.

Wij bieden als service aan om je fiets op te halen en weer terug te brengen met gratis vervangend vervoer. Op het moment dat je bel voor onderhoudsbeurt zullen wij de fiets in plannen en wordt de fiets binnen een week opgehaald. Er wordt door ons altijd voor gratis vervangend vervoer gezord. Kosten voor het ophalen en brengen zijn slechts €20,-.

Onderhoudsbeurt.

Op het moment dat de fiets een onderhoudsbeurt heeft, dan wordt de fiets eerst schoongemaakt met water. Wij hebben een speciale wasruimte waarin we de fiets op een zorgvuldige manier reinigen. vervolgens wordt er door een van onze top monteurs de gehele fiets goed nagekeken, en eventueel bij het vinden van defecte componeten worden na overleg gerepareerd.

kosten hiervan bedragen:

Beurt E-bike €69.95

Servicebeurt Stromer €89.99

Servicebeurt Riese & Müller (highspeed) €79.99

Servicebeurt Kalkhoff €69.99

Met een meerprijs van €30,- wordt jou fiets mooi opgepoest en in een speciale wax gezet. Daardoor ziet de fiets er als nieuw uit, en hij wordt door de wax water en vuil afstotend!