Werkplaats

Het hart van onze zaak is de werkplaats in onze belevingsstore. Van het rijklaar maken van je fiets tot reparatie en onderhoud, je fiets is altijd in goede handen bij ons. Al onze medewerkers zijn afgestudeerd als fietstechniecus, beschikken over de vereiste kennis en zijn ieder gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. 

Reparatie en onderhoud op locatie
Wij beschikken over twee servicebussen waarmee we op locatie je fiets komen repareren, dit kan zowel op je werk als bij je thuis. Onze servicebus is een mobiele werkplaats waarmee onderhoud en kleine reparaties uitgevoerd kunnen worden. Het voordeel is dat je fiets dezelfde dag en op locatie wordt gerepareerd, hiervoor vragen wij €35,- voorrijkosten.  

Haal en breng-service
Is je fiets kapot? Dan wordt deze opgehaald, krijg je gratis een leenfiets van ons en brengen we je fiets na reparatie weer bij je terug. Als je ons belt, mailt of appt voor een afspraak proberen we zo snel mogelijk een afspraak met je in te plannen.

Onderhoudsbeurt
Op het moment dat je fiets een onderhoudsbeurt ondergaat wordt de fiets eerst zorgvuldig gereinigd met water, dit gebeurt in een speciaal ingerichte wasruimte. Vervolgens wordt je fiets door een van onze deskundige monteurs geheel nagekeken, bij eventuele defecte componeten gaan we met je in overleg over de reparatie en de kosten.

De kosten van onderhoudsbeurten 
Servicebeurt E-bike €69.95
Servicebeurt Stromer €89.99 
Servicebeurt Riese & Müller (highspeed) €79.99
Servicebeurt Kalkhoff €69.99

Voor een meerprijs van €30,- wordt je fiets volledig gereinigd, opgepoest en in een speciale wax gezet. Je fiets is hierdoor water- en vuilafstotend en ziet er weer uit als nieuw.  

Er is geen voornaam ingevoerd.
Er is geen achternaam ingevoerd.
Er is geen geldig telefoonnummer ingevoerd.
Er is geen geldig e-mailadres ingevoerd.
Er is geen merk fiets ingevoerd.
Er is geen model fiets ingevoerd.
Er is geen kilometerstand ingevoerd.
Er is geen datum ingevoerd.