Riese & Müller

De modellen van Riese & Müller zijn niet alleen een ware schoonheid op de weg, geniet ook van het gevoel van vrijheid! Ben je op zoek naar een transportfiets, speedpedelec, tour fiets of stadsfiets? Bij de modellen van Riese & Müller vind je het! Laat je adviseren door onze deskundige medewerkers of kom langs in onze belevingsstore. Want er is niet één E-bike voor iedereen, maar er is voor iedereen de juiste E-bike.

riese-und-muller-charger-2020

Charger serie

De Charger wil eruit. Moeiteloos bergen beklimmen, zijn kracht meten met de wind, de weg naar het werk tot een belevenis maken.

riese-mueller-nevo-gt-1

Nevo GT serie

Steden zijn net oerwouden. Indrukwekkend, veelzijdig - maar nooit ondoordringbaar. Wat er ook achter de volgende straathoek mag liggen, slingerbochten of kasseien, niets kan de Nevo GT stoppen.

images-life2-51afb97a-c174-4d3b-950a-a6b3dd9fd053-600x600

Charger3 serie

Met zijn sportieve zit, het dynamische onderstel met verende voorvork en comfort zadelpen, evenals de nieuwste Bosch motorgeneratie, is de Charger3 de perfecte e-bike voor dagelijks gebruik!

unnamed

Nevo serie

Lage instap? Dat klinkt op het eerste gezicht niet echt sportief. Maar bij de Nevo geldt precies het tegenovergestelde. De mooie vormgeving, royale frameprofielen en scherpe vouwen beloven sportiviteit!

swing3

Swing 3 serie

Bij de stadsfiets gaat het niet meer alleen om een gezellig rondje fietsen. Want met zijn krachtige Bosch motor van de nieuwste generatie en de onverwoestbare riemaandrijving kan je super comfortabel fietsen.

supercharger2

Supercharger2 serie

Hoe ver je doel ook is, de Supercharger2 brengt je waar je heen wilt. Lange tochten of spontane extra rondjes? de Supercharger2 zorgt voor vrijheid.

load

Load serie

Met zijn reusachtige laadoppervlak biedt de Load bijna onbeperkte transportmogelijkheden. Daarbij biedt hij met zijn laag zwaartepunt en volledige vering ook nog een uitstekende rijdynamiek op de weg.

riese-muller-cruiser-speed-pedelec

Cruiser serie

Met de Cruiser kan je kilometer voor kilometer flaneren. Fiets met stijl en laat niets je stoppen dankzij de krachtige Bosch motor! 

18-roadster-roadster-mixte-doppel-0108-01

Roadster serie

Kort op de pedalen trappen en je verdwijnt aan de horizon. En dat zo snel, dat de jaloerse blikken je bijna niet kunnen bijhouden. De stad uit en de natuur in, met het rijgevoel en de uitstraling van een klassieke racefiets.

packster

Packster serie

Soms heb je wel eens iemand nodig die flink kan aanpakken en alles ordelijk kan wegbrengen. En dat is de Packster ten voeten uit. Want met een grote laadlengte is er meer dan voldoende ruimte. 

superdelite

Superdelite serie

Ontwikkeld voor lange afstanden. De basisuitrusting alleen al biedt maximale veiligheid, maximaal comfort en 1000 Wh maximale power. Reden genoeg voor een paar heerlijke kilometers extra. Elke dag opnieuw.

delite

Delite serie

Lange tochten, dagelijks woon/ werkverkeer, hobbelige bosweggetjes of steile hellingen, iedere rit heeft vereisten. De Delite nodigt uit om het bekende opnieuw te ervaren en het onbekende te ontdekken.