Riese & Muller e-bikes en speed-pedelecs bij Vietz

Een prachtige Riese & Müller e-bike of speed-pedelec kopen? Dat doe je bij Vietz. In ons uitgebreide aanbod maak je kennis met de verschillende modellen uit de Riese & Müller collectie. Iedere e-bike heeft zijn unieke eigenschappen en sluiten daarmee perfect aan bij jouw specifieke wensen. Of dat het nu sporters, fietsreizigers, gezinnen of gewoon echte fietsliefhebbers zijn, het merk heeft voor iedereen de juiste e-bike. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan de prachtige belevingsstore van Vietz in Herveld. Uiteraard is het ook mogelijk om je nieuwe e-bike online te bestellen of te leasen in onze webshop. Behoefte aan meer informatie over dit mooie merk? Lees dan verder.

naamloos-16

Charger4 serie

De Charger4 wilt eruit: van woon-werkverkeer een belevenis maken of moeiteloos bergen beklimmen, dankzij veelzijdige toebehoren en hoogwaardige onderdelen kan de Charger4 alles aan.

rm-my2023-nevo4

Nevo4 serie

Sportief, comfortabel en opvallend: dit beschrijft de Nevo4 Perfect. Deze alledaagse e-bike kan moeiteloos lange ritten aan en is geschikt voor iedere toepassing.

naamloos-18

UBN Serie

De UBN Five is de ideale stadsfiets waarbij u ook geen speciale functies hoeft te missen. Met het lichte en stille aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua rijdt u probleemloos van A naar B.

supercharger2

Supercharger2 serie

Hoe ver je doel ook is, de Supercharger2 brengt je waar je heen wilt. Lange tochten of spontane extra rondjes? Dankzij de krachtige motor van Bosch kunnen lange afstanden afgelegd worden, zonder enige moeite.

swing3

Swing serie

De klassieke omafiets in een nieuw jasje, met bijpassende mand voor stuur en bagagedrager. Geniet van dynamische, comfortabele en soepele fietsritten dankzij de krachtige motor. 

rm-my2023-load4-60

Load serie

Met zijn reusachtige laadoppervlak biedt de Load bijna onbeperkte transportmogelijkheden. Geniet van uitstekende rijdynamiek op ieder wegdek vanwege het lage zwaartepunt en de krachtige motor. 

riese-muller-cruiser-speed-pedelec

Cruiser serie

Ga ontspannen en stijlvol de weg op met de Cruiser, dé blikvanger die gezien mag worden door elegante kleurcombinatie van het frame en bruine lederlook blikvangers.   

roadster

Roadster serie

De stad uit en de natuur in, met het rijgevoel en de uitstraling van een klassieke racefiets. Geniet van ritten in de natuur door het verfijnde frame en verplaats je gemakkelijk door de lichtlopende banden.

packster

Packster serie

Deze e-cargo bike heeft een groot laadvermogen en is is ideaal voor transportgebruik. Kinderen naar school brengen of goederen vervoeren? Niks is te veel voor de Packster.

delite

Delite serie

Lange tochten, dagelijks woon/ werkverkeer of hobbelige bosweggetjes, iedere rit is anders. De Delite is een sportieve allround en kan iedere uitdagingen aan. Jij bepaald het doel: de Delite stelt de norm.

delite-mountain

Delite Mountain serie

Ga met de Delite Mountain op avontuur ver de bergen of het bos is. Met de Fox voorvork en de krachtige Bosch motor is er geen een bospad te stijl of te hobbelig. Geniet van volledige vrijheid zonder grenzen.

superdelite

Superdelite serie

Ontworpen voor lange afstanden, comfortabel rijplezier en uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën: de Superdelite is dé stoere en sportieve e-bike voor avontuurlijke ritten. 

superdelite-mountain

Superdelite Mountain serie

Maximaal rijplezier en maximale veiligheid. De Superdelite Mountain is gemaakt voor lange onverharde tochten. Dankzij de 1125Wh accu ben je niet te stoppen.

homage

Homage Serie

Een markant design tot aan de bagagedrager en volledige integratie. Op het eerste gezicht een top design maar als je verder kijkt weet je niet wat je ziet. Fiets zeer comfortabel door de verende voorvork en verend achterwiel!

multicharger

Multicharger serie

Een uitstapje naar de bergen of een drukke stad? De Mulitcharger is erg veelzijdig. Kleine maar ook grote passagier kunnen met deze E-bike vervoerd worden. Fiets zwaar beladen de steile helling zonder moeite op.

tinker

Tinker serie

Een fiets van formaat, makkelijk hanteerbaar en niet te zwaar. Ondanks het kleine frame lijkt het alsof je op een normale E-bike fietst! Neem de Tinker makkelijk mee in het openbaarvervoer of berg hem efficiënt op.