Lorem ipsum test

Vietz is dé specialist in speed-pedelecs van het Zwitserse merk Stromer, een uniek, onderscheidend en vooruitstrevend merk waar wij trotse dealer van zijn. Stromer is dé speedpedelec waarmee je gezien wilt worden vanwege het unieke en award winnende design. Interesse in een echte Speed-pedelec? Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment, Vietz beschikt over het gehele assortiment van Stromer waardoor wij een grote voorraad aan fietsen en testfietsen kunnen aanbieden. Stromer heeft mooie modellen en zo kan iedereen zijn wens in vervulling laten gaan. Stromer heeft vijf verschillende modellen, de Stromer ST1ST2ST3 en ST5ST5 ABS. Er zit tussen de modellen best wel wat verschil en zo kan jij jouw Stromer uitkiezen. De verschillen tussen de modellen zit vooral in vermogen, actieradius, connectiviteit en design. Bent u benieuwd wat de exacte verschillen zijn? klik dan op een specifiek model en bekijk de specificaties bij elke fiets. Ook kan je daar jouw fiets helemaal naar wens samenstellen en configureren
 

VIETZ heeft alle Stromer modellen in de showroom staan, de ST1ST2ST3 en ST5ST5ABS. Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillen tussen de modellen? Klik dan verder en kies een specifiek model voor meer informatie.  Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de VIETZ thuis service en kan u een van onze experts thuis verwachten voor uitleg en een testrit op locatie. Twijfelt u toch en wilt u de Stromer voor 1 week testen? daar kunt u kosteloos gebruik van maken, zo kan u kijken of het echt de fiets is die u zoekt. VIETZ biedt ook een all-in lease constructie aan. Dat betekend een superscherp leasetarief zonder BKR-registratie, zonder overnameverplichting en met de door jou gekozen onderhoud abonnement, kortom: leasen zonder zorgen. VIETZ in de specialist op het gebied van leasing voor zowel prive als zakelijk.

De verschillen tussen de Stromer ST1, Stromer ST2Stromer ST3, Stromer ST5 en Stromer ST5 ABS zijn puur upgrade en ‘’gadget technisch’’. Het is niet zo dat de Stromer ST1, ST2, ST3, ST5 en ST5 ABS technisch een groot verschil hebben met elkaar. De techniek van alle Stromer modellen zijn hetzelfde, als je praat over de aansturing en het besturingssysteem van alle Stromer modellen is dat gelijk bij elk model. Het grote verschil tussen de Stromer ST1, ST2, ST3, ST5 en ST5 ABS zit vooral in de af-montage en de gadgets. Hieronder hebben wij de 5 grootse verschillen beschreven die bij elk Stromer model veranderen:

-Motor, kracht van de motor uitgedrukt in Wh en Nm koppel
-Verlichting, uitgedrukt in Lumen
-Schakelsysteem, aantal versnellingen en schakelgroep
-Clean design, hoe hoger je gaat in het model hoe netter en beter de afwerking is
-Connectiviteit, hoe hoger je gaat in model hoe beter je connectie is met de wereld
-Volledig geïntegreerd ABS systeem

 

 

De frame-geometrieën tussen de Stromer ST1, Stromer ST2, Stromer ST3 en Stromer ST5 ABS zijn ook verschillend. Stromer heeft ervoor gekozen om twee type frames te maken. Zo hebben ze een frame gemaakt met een iets comfortabele zit en een frame met een sportievere zit. De Stromer ST1 en de Stromer ST2 hebben meer een comfort houding en de frame-geometrie van de Stromer ST1 en de Stromer ST2 zijn ook gelijk aan elkaar. Datzelfde geld ook voor de Stromer ST3 en de Stromer ST5 ABS, deze modellen hebben ook dezelfde frame geometrie en beschikken over dezelfde frames. Daarnaast kan je binnen de ST1, ST2, ST3 kiezen voor een andere zithouding doormiddel van een andere stuurpen of een ander stuur. Bij de Stromer ST5 is dat niet mogelijk.