De legendarische Stromer ST1 is volledig vernieuwd en nu nog beter. Bemachtig de ST1 nu want dit is het eerste top model van Stromer. Dankzij de comfortabele zithouding fiets je zonder teveel inspanningen 45km/u. Gezien de prijs kwaliteit verhouden van de speedpedelec staat de ST1 erg hoog aangeschreven en je zult zelf ervaren dat de speedpedelec de auto zal overnemen. Veel klanten van ons nemen sneller de fiets omdat het makkelijker, goedkoper en sneller is. 


De ST1 is voorzien van een krachtige CYRO Drive 2 achterwiel motor met een draaimoment van 35Nm, dankzij de koplamp van Roxim met maar liefst 600Lumen kan je met de Stromer ST1 optimaal genieten van de omgeving. 


De Stromer ST1 is uitgerust met een geïntegreerde OMNI B display waarmee de app via bluetooth gekoppeld wordt. In de app van Stromer kan je zelf de motor configuratie en de rijstijl van de Stromer naar wens aanpassen. Je kan bijvoorbeeld zelf ervoor kiezen om zo snel mogelijk van A naar B te peddelen of je kiest ervoor om een lekkere workout te doen na het werk. Als de fiets op een niet veilige plaats staat kan je de ST1 op een anti diefstal modus zetten, wordt de fiets dan door iemand anders meegenomen? Dan klinkt er een luid alarm die net zo lang blijft af gaan tot de door jou gekozen pincode op de fiets wordt ingevuld. Het is mogelijk om de display tegen een meerprijs aan te passen naar een OMNI C Display, het voordeel van dit display is dat er verbinding met uw telefoon is via het 3G netwerk en er zit een GPS in. Je heb dus altijd contact met de Stromer en het voordeel van de GPS is dat de fiets constant gevolgd kan worden. Zodra de fiets gestolen is geeft hij contact een locatie door waardoor de fiets makkelijk teruggevonden kan worden. 


Door de grote Stromer Custom Vee Tire banden van 27.5 Inch ligt de fiets erg stabiel op het wegdek en in combinatie met de schijf remmen HD922 van Tektro komt de Stromer snel tot stilstand want veiligheid staat voorop bij de ST1. De ST1 is standaard uitgerust met een 500Wh accu maar kan natuurlijk tegen een meerprijs geüpgraded worden naar 618Wh, 814 of zelfs 983Wh goed voor een afstand van maximaal 180 kilometer. 


VIETZ biedt ook een all-in lease constructie aan. Dat betekend een superscherp leasetarief zonder BKR-registratie, zonder overnameverplichting en met de door jou gekozen onderhoud abonnement, kortom: leasen zonder zorgen. VIETZ in de specialist op het gebied van leasing voor zowel prive als zakelijk.


De Stromer ST1 bestaat uit verschillende modellen, de ST1 Sport staat voor een heren model. De bovenbuis heeft bij de ST1 Sport een lichte knik naar beneden waardoor het design van deze top bike geheel tot zijn recht komt. De Stromer ST1 Comfort staat voor optimaal comfort, stap als een damesfiets in waardoor je makkelijk en snel wegfietst. De Stromer ST1 Sport en Comfort zijn er beiden met een verende voorvork en een verende zadelpen te krijgen. 


Ben je niet zeker van de aankoop omdat de kleur je niets lijkt? De ST1 is er in een aantal zeer mooie kleuren te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor een mooie Yellow kleur bij de ST1 LE kiezen of liever een neutrale Dark grey kleur. Als je echt wilt opvallen in de winter zou ik kiezen voor de Light grey of Deep red.

 

klik hier en bekijk alle Stromer ST1 modellen!