Stromer ST3

De Stromer ST3 staat voor lange afstanden pendelen. Even snel een kleine boodschap kopen in de stad of een trip van 60km? Het is voor de ST3 nooit teveel. Dankzij de sportieve zit, hoogwaardige onderdelen en de krachtige SYNO Drive 2 motor met een koppel van maar liefst 44Nm kan je alles aan.

 

Afgemonteerd met een Shimano XT 11-speed versnelling en een koplamp van het merk Roxim met maar liefst een high beam van 900 lumen is de Stromer ST3 echt next level. Uitgerust met de brede 27.5 inch banden van Pirelli en de schijfremmen van Tektro is de rijervaring op volle snelheid erg stabiel en veilig. De Pirelli Cycl-e banden zijn speciaal ontwikkeld voor Stromer speedpedelecs, het voordeel is dat er optimaal grip wordt gegarandeerd in combinatie met een goede afwatering. In de winter is het aan te raden om voor winterbanden te kiezen, daardoor behoud je de grip zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.  

 

Dankzij de OMNI C display wordt de Stromer App gekoppeld via een 3G en Bluetooth verbinding, het voordeel hiervan is dat je altijd verbinding heb met de Stromer app. Zet de fiets ergens neer en loop gewoon weg, de ST3 wordt vanzelf op de antidiefstal modus gezet. Zodra je aan komt lopen wordt de fiets automatisch ontgrendelt en kan je direct wegfietsen.

 

De ST3 is ook uitgerust met een GPS tracker waardoor het makkelijk is om de fiets te traceren. Wordt de fiets toch gestolen dan zal de ST3 een melding geven naar uw telefoon, ook gaat er na 5 meter lopen met de fiets een alarm af. 

 

Je kan de ST3 via de Stromer OMNI app helemaal naar wens instellen. De ST3 staat voor sportiviteit en zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk van punt A naar B gaat. Liever toch meer werken op de fiets in de zin van een work-out? Ook dat is geen probleem, schroef gemakkelijk en snel de ondersteuning iets naar beneden waardoor je al je energie kwijt kan in de ST3!

 

De Stromer ST3 wordt standaard geleverd met een 814Wh accu, goed voor een afstand van maximaal 150km en kan tegen een meerprijs van €340,- kan de accu geüpgraded worden naar een 983Wh batterij goed voor een maximale afstand van 180km (let op de afstand is van veel factoren afhankelijk). 

 

VIETZ biedt ook een all-in lease constructie aan. Dat betekend een superscherp leasetarief zonder BKR-registratie, zonder overnameverplichting en met de door jou gekozen onderhoudsabonnement, kortom: leasen zonder zorgen. VIETZ in de specialist op het gebied van leasing voor zowel prive als zakelijk.

 

De ST3 is een goede koop en waar voor je geld. De Stromer ST3 is te krijgen in een aantal verschillende modellen. Liever met een lage dames instap of een heren instap, alles is mogelijk. Fiets op den top comfortabel door de geveerd voorvork en met een bodyfloat kinekt. 

 

Klik hier om de verschillende ST3 modellen te bekijken