Ontdek onze E-bikes!

Handvatten

Nieuwe handvatten nodig? Geniet van de perfecte prijs-kwaliteitverhouding van onze uitgebreide collectie.

Filters
Heeft u een vraag over onze fietsen? We helpen u graag.

Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Nemen de tijd om je te helpen bij je keuze zonder verkoop praatjes.
Je kun gratis je keuze een week proberen zonder koop verplichtingen. Echt top.
Ik heb afgelopen maanden div dealers bezocht maar deze sprong er ver boven uit. Een top dealer van een top product. Je kun gratis je keuze een week proberen zonder koop verplichtingen. Echt top. ik heb afgelopen maanden div dealers bezocht maar deze sprong er ver boven uit. Een top dealer van een top product. Mijn keuze is gevallen op een stromer st3 pinion deze is keurig bij mij afgeleverd.ze hebben me na een paar dagen gebeld of echt alles naar wens was en of er nog aanpassingen gedaan moesten worden kostenloos. Hun wens is 100% klant tevredenheid mijn wens de best speed pedelec van de beste dealer ik ben blij dat ik hen gevonden heb. GA ZO DOOR.
lees verder
Bart - Nederland

Premium Ebikes

In onze belevingsstore hebben wij een groot assortiment aan Premium E-bikes en speed pedelecs die je kan uitproberen, voor iedereen hebben wij een passend model beschikbaar.

Geniet tijdens het fietsen van optimale ondersteuning door de elektrische motor en ervaar hoe het is om te fietsen zonder enige tegenwind. Bezoek onze belevingsstore in Herveld, maak kennis met ons uitgebreide assortiment, test onze modellen uit en laat je adviseren door ons deskundig personeel. Wij staan van maandag tot zaterdag graag voor je klaar!

Bezoek onze showroom of bekijk ons assortiment

Premium Service

Vietz onderscheid zich door premium service. Dit begint bij de persoonlijke manier van adviseren tijdens de verkoop, maar vooral nadat je de fiets in gebruik hebt genomen. Denk bijvoorbeeld aan onze leenfietsen die voor elke Vietzer gratis beschikbaar is en een haal- en brengservice waardoor je altijd onbezorgd kan fietsen. Ook werken wij met onderhoudsabonnementen waarin je volledig ontzorgd wordt tegen een scherpe prijs.

Vietz word gemiddeld beoordeeld met een 9,8 door onze klanten, hier zijn we trots op!

Lees meer over onze service Bekijk de onderhoudsabonnementen