De Endeavour serie bestaat uit 4 verschillende modellen:

Endeavour 1: Hét instapmodel en tevens de beste keus, met deze veelzijdige e-trekking bike kan je alle dagelijkse uitdagingen met gemak aan! Dankzij twee accuopties en drie verschillende framevormen is de Endeavour 1 dé e-bike voor dagelijks gebruik.

Endeavour 3: Krachtige prestaties en uiterst betrouwbaar behoren tot de Endeavour. Dé perfecte e-bike voor iedereen die zich milieubewust en stijlvol wilt verplaatsen. Door het opvallende design en de geïntegreerde aandrijving is de Endeavour 3 te gebruiken voor zowel lange tochten als dagelijkse routes naar het werk.

Endeavour 5: Dé perfecte keuze voor fietsavonturiers dankzij de unieke vormgeving, daarnaast bevatten deze modellen volledig geïntegreerde topuitrusting. De Endeavour 5 serie bestaat uit drie verschillende modellen: de move, advance en een XXL uitvoering. 

Endeavour 7: Hét neusje van de zalm dankzij de grote batterij en krachtige motor! Met sportieve ambities en stijlvolle vormgeving is de Endeavour 7 dé fiets voor elke gelegenheid. Lange fietstochten of spontane rondjes? Niets is te veel.

Help person

Kan ik u helpen met kiezen?