Waarom Vietz

Care By Vietz

 

Vietz staat voor een Premium beleving zowel in onze beleving store als in onze aftersales. Daarom hebben wij een all-in onderhoudspakket voor elk type fietser ontwikkeld. Hieronder lees je de in en outs van onze Care By Vietz werkwijze:

Zekerheid

Ongeacht welke abonnementsvorm er wordt gekozen, je bent altijd verzekerd van een prijs zonder onverwachte kosten. Servicebeurten, reparaties, slijtage onderdelen (m.u.v. het aandrijfsysteem) en de leenfiets vallen altijd binnen onze Care By Vietz contracten. 3 jaar lang weet je waar je aan toe bent en kun je onbezorgd rondrijden!

Voordeel

Omdat wij onze serviceabonnementen op basis van het collectief aangaan kunnen wij standaard een lagere prijs aanhouden dan dat je zonder Care By Vietz abonnement zou betalen. Uit onze data is gebleken dat elke Vietzer gemiddeld gezien minimaal 20% bespaart. Verder heb je prioriteit bij de leenfiets en snelservice en wordt de fiets kosteloos opgehaald en gebracht.

Gemak

Al onze Care Vietzen worden preventief onderhouden waardoor jij geniet van minder issues en altijd zonder problemen kan fietsen! Mocht het voorkomen dat er bijvoorbeeld een lekke band wordt gereden dan wordt je met een Care abonnement direct in Herveld geholpen. Geen tijd om bij ons langs te komen? Dan kunnen we met onze haal en brengservice de betreffende “patiënt” binnen 5 werkdagen thuis of op een ander adres ophalen.

img-1954-3-0-done