Waarom Vietz

Iedere dag de beste service en kwaliteit aanbieden aan onze klanten, dat is waar Vietz naar streeft. Een jong, hard groeiend bedrijf waar door onze deskundige medewerkers iedere dag op het hoogst haalbare niveau wordt gepresteerd, om zo te kunnen voldoen aan de wens van onze klanten. 

Onze visie is helder: Vietz is dé specialist in e-bikes en speedpedelecs met een ruim assortiment en uitstekende service en nazorg op maat. Wij hechten waarde aan de customer experience van onze klanten en staan altijd voor hen klaar, bijvoorbeeld door het aanbieden van onderhoud of reparatie op gewenste locatie in Nederland met een van onze servicebussen. Betreft het een grote reparatie? Dan krijg je van ons tijdelijk een leenfiets en brengen we je eigen fiets na reparatie weer bij je terug. Ook tijdens oriëntatie of aankoop in onze belevingsstore wordt je te woord gestaan door een van onze professionals, zodat we de voor jou perfecte e-bike of speedpedelec kunnen samenstellen. 

Benieuwd wat er nog meer tot onze topservice hoort? Lees hieronder verder! 

  • Door heel Nederland reparatie en onderhoud op locatie
  • Altijd gratis vervangend vervoer
  • Moderne werkplaats met snelle service
  • Grote voorraden en snelle levering van nieuwe fietsen
  • Top-service en persoonlijke benadering 
  • Deskundig personeel 
  • Ruime openingstijden 

Reparatie aan huis of op je werk 
Vietz beschikt over een mobiele werkplaats waarmee we door heel Nederland onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Als je fiets niet in een dag gemaakt kan worden of als er onderdelen besteld moeten worden, zorgen wij altijd voor een gelijkwaardige leenfiets. 

Haal- en brengservice door heel Nederland
Vietz beschikt over servicebussen die door heel Nederland rijden om fietsen af te leveren en op te halen voor reparatie of onderhoud. Interesse in het uitproberen van een fiets? We brengen de fiets graag bij je thuis zodat je deze kan uitproberen.  

Altijd gratis vervangend vervoer
Heeft je fiets een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Als we het niet direct op locatie op kunnen aanpakken en de fiets naar onze werkplaats moet, dan zorgen we voor een gelijkwaardige leenfiets.

Grote en moderne werkplaats met snelle service
Wij zijn enorm trots op onze moderne werkplaats waar een jong, deskundig en enthousiast team iedere dag met passie aan het werk is. Zij beschikken allemaal over vakdiploma's en zijn ieder gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Meer lezen over onze werkplaats? Klik hier!

Probeer de fiets thuis uit
Twijfel je over je fiets? Geen probleem, neem de fiets een aantal dagen mee om uitgebreid te testen. Ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? We brengen de fiets kosteloos bij je thuis om uit te proberen. 

Grote voorraad en snelle levering van nieuwe fietsen
Wij beschikken over een ruime voorraad aan fietsen, zodra je een fiets aanschaft bij ons kunnen we deze binnen 7 dagen uit eigen voorraad leveren. Onze showroom beschikt over een groot assortiment aan e-bikes, speed pedelecs en asseccoires. Kom langs voor een proefrit, wij adviseren je graag!

Team Vietz
Wij zijn een jong, deskundig en enthousiast team waarbij iedereen gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied. Vietz staat voor zeer hoge kwaliteit en service en ontzorgen je helemaal! Kom langs in onze showroom en bekijk ons ruime assortiment aan fietsen onder het genot van een kop koffie. Nieuwsgierig naar de rest van het Vietz team? Lees hier meer! 

Ruime openingstijden 
Wij staan van maandag tot zaterdag voor je klaar! kijk hier voor de actuele openingstijden van onze belevingsstore. 

Stromer awards
Daarnaast zijn wij bijzonder trots op het feit dat wij in 2020 zijn uitgeroepen tot Stromer Global Dealer of the World en in 2018 tot winnaar van het Stromer Forum en Stromer Retailer of the Year! Wij bieden de beste combinatie van verkoop en service en hier zijn wij trots op!

img-1954-3-0-done