Waarom Vietz

Wij onderscheiden onszelf ten opzichte van andere tweewielerzaken in de service. We hebben door heel Nederland servicebussen op de weg rijden, daarmee komen we op locatie (thuis of op het werk) onderhoud en reparaties uitvoeren. Als het een grote reparatie betreft, komen we de fiets altijd bij u ophalen en terugbrengen. Uiteraard wordt er in de tussentijd een gratis leenfiets tot beschikking gesteld! We leveren absolute topservice en je wordt geheel ontzorgd. Hieronder de punten in een nutshell:

  • Door heel Nederland op locatie onderhoud en reparaties.
  • Altijd gratis vervangend vervoer.
  • Gekwalificeerde E-bike monteurs.
  • Moderne werkplaats met snelle service.
  • Grote voorraden en snelle levering van nieuwe fietsen.
  • Absolute top-service en persoonlijke benadering.
  • Ruime openingstijden zes dagen per week vanaf acht uur geopend.

Aan huis reparatie
Vietz beschikt over een mobiele werkplaats waarmee we door heel Nederland aan huis of bij je op het werk onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Als de fiets niet in een dag gemaakt kan worden, of als er onderdelen besteld moeten worden zorgen wij altijd voor een (gratis) leenfiets!

Haal en breng-service door heel Nederland
Vietz beschikt over bussen die heel Nederland doorrijden, om fietsen af te leveren en op te halen voor reparatie of onderhoud. Als je een fiets wil testen voor een bepaalde periode dan brengen we de fiets graag aan huis. 

Probeer eerst uw fiets thuis uit
Als je twijfelt over de fiets dan is dat bij ons geen probleem. Neem gewoon de fiets een aantal dagen mee om hem uitvoerig te testen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? We brengen de fiets kosteloos bij je thuis om te testen!

Altijd vervangend vervoer
Heb je pech, en toch vervangend vervoer hebben? Dan is dat geen probleem. Als we het niet direct op kunnen lossen en de fiets moet blijven om welke reden dan ook zorgen we voor een gelijkwaardige leenfiets.

Grote moderne werkplaats met snelle service
Onze moderne werkplaats zijn wij enorm trots op, wij hebben een jong enthousiast team om ons heen en beschikken allemaal over meerdere vakdiploma's en zijn ze ergens in gespecialiseerd. Onder het kopje werkplaats krijg je nog meer een kijkje in de keuken.

Grote voorraad en snelle levering van nieuwe fietsen
Wij beschikken over een ruime voorraad aan fietsen, jou fiets kunnen we binnen 7 dagen leveren uit eigen voorraad. Tegelijkertijd kan je in onze showroom ook alle fietsen testen die je maar wilt testen. Kom eens langs wij adviseren graag!

Ruime openingstijden zes dagen in de week vanaf acht uur open
Wij staan zes dagen in de week voor je klaar! kijk eens onder het kopje openingstijden voor alle precieze tijden.

Team Vietz
Wij zijn een jong en enthousiast team, iedereen is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied. Wij staan voor een zeer hoge kwaliteit en service en ontzorgen je helemaal! Kom langs in onze showroom en bekijk ons ruime assortiment aan fietsen onder het genot van een goede kop koffie!

img-1954-3-0-done